HVBM Vastgoed Ontwikkeling
Develop to inspire

HVBM Vastgoed - Develop to Inspire

HVBM Vastgoed is ontwikkelaar van bedrijfsgebouwen, kantoren, concepten en gebieden. HVBM Vastgoed is gespecialiseerd in Build to Suit trajecten waarin zij samen met de gebruiker optrekken.

Het ontwikkelen van gebouwen waar mensen prettig werken, waar mensen geïnspireerd worden, waar ze samenwerken en waar ze productief kunnen zijn, is hun specialiteit.

HVBM Vastgoed heeft kennis van zaken, is een betrouwbare partner, ondernemend en verzorgt duurzame oplossingen. In het streven naar kwaliteit en duurzaamheid kijkt HVBM niet alleen naar vormgeving en bouw, maar ook naar innovatieve oplossingen als het gaat om onderhoud en exploitatie.
HVBM Vastgoed ontwikkelt vastgoed met een beleggingshorizon. Ieder gebouw of gebied dat zij ontwikkelen moet waarde creëren op de lange termijn. 

De gebruiker van het vastgoed staat bij HVBM Vastgoed altijd centraal. Zij kiezen in samenwerking met klant voor innovatieve oplossingen met aansprekende architectuur, een aantrekkelijk interieur en een praktische indeling. 

Op eigen kracht streeft HVBM naar kwaliteit en duurzaamheid. Wil jij in contact komen met HVBM Vastgoed? Bekijk dan de website. Er zijn verschillende projecten in beeld gebracht. Kijk hieronder mee met de beelden!

Nieuwbouw Decathlon - Tilburg

Decathlon laat een nieuw distributiecentrum bouwen in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven. HVBM Vastgoed gaat dit voor hen realiseren. 

HVBM Vastgoed kocht recent op Bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg een grootschalige herontwikkelingslocatie. Hierop zal het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon gerealiseerd worden.

Het distributiecentrum is ontworpen door Dedato Architecten. De nieuwbouw zal door Decathlon gebruikt gaan worden voor de bevoorrading van de Nederlandse winkels.
Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd in twee fases. De eerste fase bestaat uit twee units met een totale oppervlakte van 31.716 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte. Dit gedeelte zal medio mei 2020 aan Decathlon worden opgeleverd.

De tweede fase omvat 13.197 m² kantoor- en magazijnruimte en wordt aansluitend gerealiseerd en in gebruik genomen.

HVBM Vastgoed en Decathlon streven naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’. Kijk je mee met de beelden van de nieuwbouw?

Hoogste punt Decathlon - Tilburg

Luchtfoto's Decathlon - Tilburg

Vloerstorten Decathlon - Tilburg

Staalconstructie Decathlon - Tilburg

Nieuwbouw Ingram Micro - De Bijenkorf

Voor Ingram Micro CLS Benelux B.V. ontwikkelde HVBM Vastgoed B.V. op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg een nieuw distributiecentrum. Ingram Micro verzorgt in dit moderne duurzame DC voor de Bijenkorf de logistieke operatie. 

Het DC met een vloeroppervlak van ca. 40.000 m2 bedrijfsruimte, ca. 50.000 m2 aan tussenvloeren en ca. 3.150 m2 kantoor wordt medio mei 2019 in gebruik genomen.
Het DC is voorzien van uitgebreide duurzame technische toepassingen. Zo is het geheel gasloos, voorzien van een WKO-installatie met warmtepompen zonder schadelijke koelmiddelen.

De verlichting is geheel in Led uitgevoerd en voorzien van een energiebesparend besturingssysteem. Daarnaast wordt het gehele dak voorzien van een 2,9 MW leverende PV-installatie.

Exterieur Ingram Micro - De Bijenkorf

Interieur Ingram Micro - De Bijenkorf

Nieuwbouw ERIKS - Ede

ERIKS Nederland laat een nieuw, duurzaam bedrijfsgebouw realiseren op bedrijventerrein BTA12 in Ede. Het nieuwbouwpand is centraal gelegen met een directe aansluiting op de A12 en de A30. Daarnaast ligt het op slecht 2,5 km afstand van de huidige locatie. 

ERIKS is een industriële dienstverlener met een missie: uw bedrijf efficiënter maken. Dit doen zij door middel van hun technologische kennis en vaardigheden. Hiermee ontwikkelen zij oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken. 

Nieuwbouw 
Het nieuwe pand krijgt een oppervlakte van 10,000m2 voor Productie & Logistiek en 1,600 m2 voor kantoorruimtes. De kavel is ca 19,000m2. Het gebouw heeft een ‘very good’ rating van duurzaamheidskeurmerk BREEAM.
Center of Expertise Kunststoffen
De extra ruimte in het nieuw te bouwen ‘Center of Expertise’ van ERIKS’ divisie Kunststoffen biedt volop mogelijkheden voor het verder automatiseren en robotiseren van de productieprocessen van kunststof halffabricaten en bewerkte kunststof onderdelen. 

Er zullen bewerkingsvormen worden uitgevoerd als frezen, draaien, koud zetten, warm vervormen, lijmen, lassen, polijsten, matrijsproductie, buigen en zagen. Daarnaast worden er enkele andere afdelingen van ERIKS in dit pand gehuisvest. 

De oplevering van het complex staat gepland voor medio 2020.

Kijk je mee met de beelden van de nieuwbouw?

Afbouw Eriks - Ede

Storten bedrijfsvloer Eriks - Ede

Staalconstructie Eriks - Ede

Nieuwbouw Moonen Packaging - Weert

Moonen Packaging laat een nieuw distributiecentrum met hoofdkantoor bouwen in Weert. Het nieuwe distributiecentrum wordt CO2-neutraal gebouwd. Voor de nieuwbouw beschikt het verpakkingsbedrijf over een kavel van iets meer dan 39.000 vierkante meter op bedrijventerrein De Kempen in Weert. 

Het kantoor zal 1.700 m2 worden en het magazijn wordt bijna 19.000 m2. In de toekomst kan dit nog verder worden uitgebreid. De totale nieuwbouw wordt twee zo groot als het huidige pand. Moonen huurt het gebouw langjarig van logistiek vastgoed ontwikkelaar HVBM Vastgoed.
Duurzaamheid
Gé Moonen, eigenaar van Moonen Packaging, geeft aan dat ze willen groeien, maar met liefde voor de planeet. Het nieuwbouwpand beschikt over zonnepanelen, gebruikt geen gas en is volledig CO2-neutraal. 

Het duurzame en gasloze gebouw wordt door HVBM ontwikkeld en gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. Gestreefd wordt naar een pand dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Very Good’.

Kijk je mee met de beelden van de nieuwbouw?

Afbouw Moonen Packaging - Weert

Interieur kantoor Moonen Packaging - Weert

Interieur magazijn Moonen Packaging - Weert

Hoogste punt Moonen Packaging - Weert

Vloerstorten Moonen Packaging - Weert

Nieuwbouw P&M Express - Tilburg

Logistiek dienstverlener P&M Express gaat verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. HVBM vastgoed gaat de nieuwe huisvesting van P&M Express ontwikkelen. 

Er wordt een pand ontwikkeld dat bestaat uit circa 2.758 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Daarnaast komt er ook een beveiligde truckparking van circa 12.000 m2.

De nieuwe bedrijfslocatie zal volgens de huidige TAPA FSR-A beveiligingsnormering gecertificeerd worden.
P&M Express 
Al 25 jaar lang staat P&M express uit Tilburg voor u klaar als sneltransport en koeriersbedrijf. Zij zorgen ervoor dat alle vervoersproblemen opgelost kunnen worden.

P&M Express heeft geen moment stil gestaan en werkt voortdurend aan het verbeteren en stroomlijnen van de transport service. 

Kijk je mee met de beelden van de nieuwbouw? 

Vloer storten P&M Express - Tilburg

Staalconstructie P&M Express - Tilburg

Staalconstructie kantoor P&M Express - Tilburg

Grondwerken P&M Express - Tilburg