VoRa Trading, de SuperFOIL isolatiefolie leverancier

VoRa Trading BV I SuperFOIL Isolatie

Sinds 2007 is VoRa Trading de trotse leverancier van SuperFOIL isolatiefolie. Het isolatiefolie van SuperFOIL is dun en licht, duurzaam, milieuvriendelijk, volledig te recyclen en CO2 besparend terwijl de kwaliteit gewaarborgd wordt. Door een goede samenwerking met de fabrikant wordt de juiste isolatiefolie aangeboden voor de beste prijs. 

SuperFOIL isolatiefolie onderscheidt zich door de uitgebreide certificering, robuuste kwaliteit en hoge isolatiewaarde. SuperFOIL biedt eindeloos veel toepassingen om uw renovatie of nieuwbouw optimaal te isoleren.

Montage en installatie van SuperFOIL producten is in bijna elke situatie mogelijk. Er wordt isolatie voor het hele huis aangeboden. Bent u op zoek naar dakisolatie, vloerisolatie, wandisolatie, houtskeletbouw isolatie, betonvloer isolatie, rietendak-isolatie, of monumentisolatie, SuperFOIL heeft dit alles voor u in huis.
Onder de pannen of het riet, op zolder of onder een vloer, damp-open of dampdicht, oplossingen genoeg! 

VoRa Trading, al 14 jaar exclusieve importeur van SuperFOIL, gelooft in goede en eerlijke voorlichting. De producten zijn volgens Nederlandse maatstaven getest, dus geen vergelijkbare R-waarde, Rthi maar bij SuperFOIL worden de wel geldige Rd en Rc waarden toegepast.

Met het persoonlijke advies dat zij geven, kunnen zij u altijd op weg helpen. Het belangrijkste advies dat zij geven ‘Bij enige twijfel altijd bellen, laat u goed voorlichten!’. Hier kun je contact met hen opnemen voor verdere vragen! 

Kijk hieronder mee met de prachtige beelden van de verschillende projecten.

Verduurzaming rietenkap - Huizen

Leiden - Kooikapel Monumentisolatie 

Den Haag - Dakisolatie

In de Haagse Roggeveenstraat staan 38 woningen die ruim honderd jaar oud zijn. Deze huurwoningen stonden op de planning om gesloopt te worden.

De bewoners sloegen de handen ineen en kochten gezamenlijk alle woningen. Zo werden de huurders eigenaar van de hele straat.
De woningen zijn opgeknapt door Dakdekkersbedrijf Gebroeders Rijgersberg en voorzien van duurzame SF40BB SuperFOIL isolatiefolie.

Dit is momenteel de dikste, ademende damp-open folie. Met maar liefst 19 lagen weet je zeker dat elk huis in de Haagse Roggeveenstraat weer goed geïsoleerd is. Bekijk de indrukwekkende beelden!

Slochteren - Fraeylemaborg 

De Fraeylemaborg is een Groninger borg in het dorp Slochteren. SuperFOIL Isolatiefolie wordt gebruikt om het gebouw te verduurzamen. Tijdens de grote renovatie van dit prachtige gebouw wordt het voorzien van nieuwe dakisolatie. De gerenoveerde daken zijn geïsoleerd met SF19BB SuperFOIL isolatiefolie of SF19+ SuperFOIL Isolatiefolie.

Dit is de beste dampdoorlatende en waterdichte multifolie met een Rc van 2,22 tot 2,53. Deze gecertificeerde isolatiefolie is dankzij zijn geringe dikte uitermate geschikt voor het isoleren van monumentale panden.
De totale restauratie en verduurzaming van de borg, het koetshuis, de oranjerie en de boerderij wordt door aannemer Jurriëns Noord BV uitgevoerd. De architect is Holstein Restauratie Architectuur

Tijdens de renovatie is de Freaylemaborg compleet geïsoleerd met SuperFOIL isolatiefolie. De isolatie van de daken van het hoofd- en bijgebouw van de Freaylemaborg is fraai in beeld gebracht. 

Kijk je mee met de beelden?

Slochteren - Dakisolatie hoofdgebouw Fraelyemaborg 

Slochteren - Dakisolatie bijgebouw Fraelyemaborg 

Venlo - Dakisolatie 

In gemeente Venlo is tijdens de renovatie van 38 corporatiewoningen van woningcorporatie Antares SuperFOIL isolatiefolie toegepast.

Het team van Caspar de Haan onderhoud en renovatie heeft verschillende eigenschappen van SuperFOIL isolatiefolies slim en optimaal benut.
Door de prefabelementen van Dakdekkersbedrijf van den Hurk & Doezé Heeze konden de bewoners tijdens de renovatie gewoon in hun huis blijven wonen.

Door de combinatie van dampdicht SF40 SuperFOIL en dampdoorlatende SF19BB superFOIL, is elk huis optimaal geïsoleerd. Kijk je mee met de beelden?

Bodegraven - Rieten dak isolatie 

In Bodegraven werd een prachtige woning met een rieten dak volledig voorzien van SF19+ SuperFOIL isolatiefolie. De juiste dakisolatie geeft meer comfort, bespaart u energie(kosten), is beter voor het milieu en verhoogd de waarde van uw huis.

Door de perfecte dampdichtheid van SF19+ isolatiefolie, is dit isolatiefolie ideaal voor de isolatie van rieten daken.
De isolatiefolie is vakkundig aangebracht door Onderhoudsbedrijf H.J. Ploeg in opdracht van Rietdekkersbedrijf M. A. G. Vonk. Hierbij komen kwaliteit en vakmanschap samen. Daarnaast wordt de duurzaamheid van uw rieten kap gegarandeerd.

Hieronder zie je een aantal foto’s en een video van de isolatie van het rieten dak.

Hilversum - Duurzame woontorens

Tijdens de bouw van 4 woontorens, met in totaal 129 appartementen, is de isolatiefolie van SuperFOIL gebruikt. De 129 appartementen verspreid over 3 woontorens voor sociale huur en 1 woontoren met zorgcollectief zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en gunstige exploitatie.

De SFUF isolatiefolie van SuperFOIL is gebruikt bij het aanleggen van de vloerverwarming.
Deze duurzame isolatiefolie is uitermate geschikt om toe te passen als er ook vloerverwarming wordt aangelegd. SFUF UnderFloor de compacte oplossing en de nr. 1 isolatie voor smeervloeren o.a. in combinatie met cement dekvloer en vloerverwarming.

Hieronder zie je een aantal foto’s en een video van de isolatie van de vloer.

Krimpen aan de IJssel - Innovatieve wandisolatie

Holland Duurzaam Bouw is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Woningen en utiliteitsgebouwen worden compleet en op alle fronten duurzaam uitgevoerd onder de naam All-Zero. Natuurlijk Nul-op-de-Meter, maar het gaat nog veel verder.

Voor zulke projecten is naast hoogstaande technieken op het gebied van W+E-installaties een goed geïsoleerde buitenschil van groot belang.
Hiervoor hebben zij gebruik gemaakt van de geschikte isolatiefolies van SuperFOIL. Reflecteren zien ze bij Holland Duurzaam Bouw als het betere alternatief om optimaal gebruik te maken van de huidige technologie.


Kijk hieronder mee met een leuke video en de foto’s.

Bilthoven - Energie neutraal woningbouwproject

In Bilthoven is bij het Energie Neutrale woningbouwproject De Leijen-Zuid, SF19+ SuperFOIL isolatiefolie toegepast in de wanden. De montage is vakkundig uitgevoerd door Stam Montagebouw.

Het project draagt bij om de gemeente De Bilt weer een stap verder energie neutraal te maken aldus de opdrachtgever, Woonstichting SSW.
In de gebouwen zijn 99 sociale huur woon-units welke duurzaam en levensloopbestendig gebouwd worden door De Vries en Verburg. De woningen worden voorzien van SF19+ SuperFOIL isolatiefolie. 


Bekijk hieronder de beelden die zijn gemaakt!

Berkel-Enschot - Ons Koningsoord

Tijdens de restauratie van het monumentale klooster Koningsoord in Berkel-Enschot is gebruik gemaakt van SF40 SuperFoil isolatiefolie. Het project is vakkundig uitgevoerd door Allround Dakexpert in opdracht van Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling.

Na uitvoerige testen en goedkeuring door verschillende commissies voor monumenten en bouw en woningtoezicht, is SF40 SuperFOIL naar volle tevredenheid toegepast tijdens de renovatie.
Het voormalige klooster, Ons Koningsoord, is schitterend gerestaureerd en geschikt gemaakt voor bewoning met diverse appartementen. Het klooster heeft aan de buitenzijde het prachtige aanzicht behouden door het vakkundig aanbrengen van een nieuw dak.

Kijk hieronder mee met de gemaakt video en foto’s.