Easyflex - Maakt flexwerk eenvoudig

Easyflex biedt zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke software waar op vertrouwd kan worden.

Het begon allemaal in 2001. Twee studenten op een zolderkamer, dromend van het veranderen van de wereld door middel van software. Vanuit hun gedeelde waarden werd de fundering gelegd voor het Easyflex dat we nu kennen. Easyflex, een bijzondere club mensen. Samen het onderscheid maken en de schouders er onder zetten. Betrokken bij elkaar, bij Easyflex en bij de gebruiker.

Easyflex is en blijft continu in beweging. De afgelopen 16 jaar is Easyflex hard gegroeid en er werkt een steeds grotere club mensen aan de software waarmee ze flexwerk eenvoudig willen maken. Samen werd het tijd voor een nieuw pand.

Op het Europark, op steenworp afstand van de huidige locatie, verrijst een duurzaam kantoor waarin het prettig werken is. De onderneming en de medewerkers krijgen de ruimte om verder te groeien.

Het nieuwe pand van EasyFlex is, vanuit de toekomstvisie van Easyflex, door Oomen Architecten uit Breda ontworpen. Het gebouw krijgt een open uitstraling. Hiermee wordt benadrukt dat Easyflex benaderbaar en innovatief is.
Ook zal het samenwerken stimuleren wat de ontwikkeling van nieuwe diensten verder kan bevorderen. Daarnaast wordt het een professioneel kantoor waarin de beveiliging van gegevens in goede handen is. Een nieuw kantoor dat energie geeft.

Het gebouw is ontworpen in de doorsnede en kent diverse kruisverbanden en contactmomenten. Het is een stoer en inspirerend gebouw. Een spectaculaire trap in het atrium verbindt de verdiepingen.

De architectuur is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminium raster. Daar waar in het gebouw bijzondere ruimtes zitten wordt dit weergegeven in de gevel. De gevel opent zich of het ritme van het raster wordt aangepast. De spanning die dit oplevert geeft het gebouw een markant uiterlijk. Het bronskleurige aluminium reageert op de intensiteit van de zon en oogt daarmee robuust en subtiel tegelijk.

Zwaluwe Bouw uit Hooge Zwaluwe staat in voor de realisatie van de nieuwbouw.

Van de nieuwbouw worden beelden gemaakt. Hier kun je meekijken en de bouw van het geweldige kantoor van Easyflex in Oosterhout volgen.

Compilatie van de nieuwbouw

Exterieur

Interieur 

Grand opening Easyflex - relaties

The Grand Opening van het nieuwe pand van Easyflex was een groot feest!

Van photobooth tot live muziek: alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldig evenement; de opening was een daverend succes.
Het was prachtig weer, er was live muziek aanwezig en er waren heerlijke versnaperingen, kortom een geslaagd evenement. 

Kijk je mee met de sfeerimpressie van de feestelijke opening?

Impressies interieur en exterieur

Het nieuwe pand van Easyflex is bijna klaar. Het is een mooi, robuust, tijdloos en elegant gebouw geworden. Dit is precies wat zij voor ogen hadden. Het is een duurzaam kantoor met prachtige elementen.
Op 13 september is de grand opening van Easyflex, dan zal het hele pand gereed zijn!
Kijk jij alvast mee met de beelden?

Afbouw

Installaties

Montage kozijnen en vliesgevels

Start afbouw, montage kabelgoten

Wapening bovenste vloer / dak

Constructie bovenste vloer / dak

Tweede verdieping

Vloeren eerste verdieping

Montage prefab wanden

Begane grond vloer

Na de fundering was het tijd om te starten met het leggen van de vloer voor de begane grond. Het leggen van de kanaalplaten is een nauwkeurige klus waarbij de kraanmachinist intensief samenwerkt met de medewerkers van Zwaluwe Bouw.
Een hele puzzel waarvan fraaie beelden zijn gemaakt.

Kijk maar eens...

Fundering

De fundering is de basis voor het nieuwe pand van Easyflex. Na het inrichten van het bouwterrein en het voorbereidende grondwerk, kon hier aan worden begonnen.
Zorgvuldig is de bekisting getimmerd en de bewapening geplaatst. In verschillende fases is vervolgens het beton gestort. We hebben daarvan beelden gemaakt die hier te zien zijn.

Fundering - storten tweede fase

Fundering - storten eerste fase

Viering symbolische 'eerste schep'

Op 7 mei 2018 ging de symbolische eerste schep in de grond van de nieuwbouw van Easyflex. Samen met de burgemeester van Oosterhout werd de eerste schep in de grond gezet en werd het startsein gegeven voor de bouw van een een bijzonder kantoorpand.
Het nieuwe pand zal gerealiseerd worden op een prominente zichtlocatie aan de Europaweg in Oosterhout. Vlakbij de huidige locatie waar Easyflex in twee kantoren is gevestigd. Hierbij wat beelden en een video van het feestelijke startmoment.

Impressies

De architecten van Oomen Architecten hebben een onderscheidend en uniek pand ontworpen voor Easyflex. Het nieuwe pand zal een mooie en open uitstraling krijgen die past bij Easyflex.

De impressie geeft een duidelijk beeld van hoe het pand eruit zal komen te zien.
Er wordt hard gewerkt om de impressie werkelijkheid te laten worden en er zal een duurzaam kantoor verrijzen waarin het prettig werken is.

De onderneming en de medewerkers krijgen de ruimte om verder te groeien.