Zwaluwe Bouw 

Zwaluwe is een vertrouwd en veelzijdig bedrijf. Zwaluwe is een welbekende naam in de bouwsector in Nederland. Zij staan ook wel bekend als professioneel, betrouwbaar en flexibel. Uiteraard hebben zij het imago te danken aan het jarenlang leveren van kwaliteit en vakmanschap. Snelheid en zorgvuldigheid, zijn de sleutelwoorden van Zwaluwe, zij weten deze perfect te combineren tijdens de realisatie van elk project. 

Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid, niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte. Zij kunnen hierdoor altijd het juiste personeel voor het juiste project inzetten. 

Zwaluwe is begonnen als bedrijf in de onderhoudssector. Steeds meer woningstichtingen wisten de weg te naar Zwaluwe voor gespecialiseerde projecten in onderhoud.  De werkzaamheden werden verder uitgebreid, renovatie- en restauratieprojecten werden toegevoegd aan hun programma.
In de loop van de jaren blijft Zwaluwe zich ontwikkelen en professionaliseren. Niet alleen worden de projecten in onderhoud, renovatie en restauratie groter, in 1986 wordt het eerste nieuwbouwproject aangenomen.

In 1996 is Zwaluwe dusdanig succesvol dat de activiteiten opgesplitst moeten worden in Nieuwbouw en Onderhoud & Renovatie. Zwaluwe is inmiddels ook in het bezit van de belangrijkste certificeringen in de bouwsector zoals ISO, VCA, GIW en CIB.

Zwaluwe is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbaar bouwconcern. Wij hebben hier een aantal beelden van gemaakt tijdens de projecten. Kijk je mee? 

Paterserf - Oosterhout

Zwaluwebouw is ingezet om energiebesparende maatregelen te treffen voor 324 woningen aan de Paterserf in Oosterhout. De opdrachtgever is Thuisvester Oosterhout. 

Het doel is om de woningen te verbeteren van een bestaand energielabel van: EI = 2,15 tot 2,54 (E/F-Label) naar een nieuw label van : EI = 0,7 tot 1,05 (A/A+ label). 
Dit wordt gerealiseerd door het vervangen van bestaande gevels door in prefabricage geproduceerde houtskeletbouw gevelelementen. Deze zijn al voorzien van isolatie, steenstrips, kunststofkozijnen en voegwerk.

Per werkdag worden er 4 tot 5 woningen voorzien van nieuwe gevel elementen. Kijk hier mee met de foto's en de video!